Posejdonovo ronjenje i krstarenje

Ići dole

Posejdonovo ronjenje i krstarenje

Počalji od posejdon taj Sre Mar 14, 2012 10:24 pm

RONILACKI KLUB POSEJDON BEČEJ

Krstarenje i ronjenje po severnom Jadranu
Ekskurzija od 25 avgusta do 01 septembra 2012 godine


Postovani ronioci i neronioci,
u mogućnosti smo da Vam i ove godine ponudimo izlazak i ronjenje na moru na relativno atraktivan i jeftin način.
Organizujemo krstarenje brodom na kome se zivi sedam dana i sa koga se roni po plicinama,potonulim brodovima(Lina,Peltastis..),rtovima(rt Sorin,Grota,Pernat,Jablanac...) na hrvatskom primorju.
Maršruta je sledeća a vreme zadržavanja na određenoj poziciji je po dogovoru. Uglavno se ide ruta Jadranovo,Rabac, Rab,Krk,Cres,Goli Otok i ponovo do Jadranova.

Brod "Nirvana" putnički je jedrenjak drvene gradnje tipa "Loger" dužine 33 metara (37 m preko svega), širine 8 metara. Gaz mu je 3 m, a brzina 7,5 čvorova.
Stari jedrenjak tipa LUGER sa 17 kabina po dva ležaja obezbeđuje pun komfor za duži boravak na brodu pogotovo što su sve prostorije klimatizovane. U kabinama se nalazi lavabo sa slatkom vodom a na palubi su tuševi sa toplom vodom i toaleti, Salon sa šankom radi 24 sata . Iznad salona je paluba za sunčanje 100 m2 . Svaka kabina ima poseban sistem ventilacije , a celo potpalublje je klimatizovano kao i prostor salona. Brod je kategoriziran sa četiri zvezdice.

Profesionalna posada od šest ljudi ( kapetan, motorista, kuvar, konobar i dva mornara ) obezbeđuju kvalitetnu uslugu. Kapetan je prof.DIF-a, sa instruktorskom kategorijom M3 CMAS pa je komunikacija sa njim svakako olakšana.Na brodu se dobije usluga punjenja boca, pratnja na površini ( ako se ne roni sa broda ) i ostale servisne usluge.
Cena aranžmana iznosi 390 evra za neronioce, polupansion ( doručak i ručak ) , jer se svako veče pristane na drugom ostrvu . Tu su onda i šetnje po gradu gde u svakoj konobi imate gastronomsku ponudu vrednu pažnje.
Cena aranzmana za ronioce je 390 evra, ( punjenje boca itd ). Do broda putnici dolaze individualno ali je moguc svaki dogovor.
U cenu ne ulazi obavezna boravisna taksa.
Polazak: subota, 10:00h, Jadranovo
Cena: 390 eur
Cena uključuje doručak i ručak na brodu. Deca plaćaju 50% cene. Avans 150 evra Moguć je parking u Jadranovu po ceni od 20 evra.
Ruta: ka Dugom otoku i nazad
Dnevni raspored:
- ustajanje
- doručak
- jedan zaron u toku prepodneva (11-13h)
- ručak
- drugi zaron (16-18)
- krstarenje, odmaranje, kupanje, eventualno ronjenje na plaži po izboru

Povratak: subota, Jadranovo
Za sve informacije:
Ernest Klozi 063/800 45 83 ernest@stcable.rs ili na facebook profilu Ernest Sladjana Klozi gde mozete i pogledati slike sa prethodnih krstarenja
avatar
posejdon

Broj poruka : 227
Godina : 49
Lokacija : Becej
Datum upisa : 12.06.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu