BUDJENJE DUNAVA

Ići dole

BUDJENJE DUNAVA

Počalji od neptun taj Ned Sep 11, 2011 10:35 am

Poštovani Ronioci,

Obaveštavamo Vas o manifestaciji koja će se održati 17. Septembra 2011. godine, na Savskom Keju kod broda Admiral i kule Nebojše. Manifestacija će početi u 12,oo časova.

Ronilački klub Amfora i ekološki pokret Supernatural 17. Septembra organizuju akciju "Buđenje Dunava". Ova akcija predstavlja jedinstveni poduhvat ronilačke zajednice Srbije i zelenog pokreta da očisti priobalje ušća Save u Dunav, u okviru koje će se organizovati edukativni i kulturni program.

Ronioci su najdirektnije vezani za akvatorij i u situaciji su da svakodnevno uočavaju i prate ljudski nemar prema vodenom ekosistemu. Ovaj pionirski poduhvat čišćenja našeg akvatorija organizujemo uz kordinaciju svetske fondacije "Project aware" koja je osnovana 1992. godine.
Ova fondacija se bavi čuvanjem podvodne okoline kroz obrazovanje, pravno propagiranje i prevenciju, koja okuplja sve ronioce sveta u misiji čišćenja i zaštite svih vodenih površina, pre svega kroz saradnju sa svim kategorijama ronilaca, a zatimi svih ostalih odgovornih zaljubljenika vodenih površina.

Beograd će na ovaj način, po prvi put pored New Yorka, Sydneja, Rio de Žainera, Londona biti na mapi 180 gradova sveta koji 17. Septembra slave Svetski dan ekologije ronilaca.

Pozivamo Vas na ovu jedinstvenu manifestaciju, koja će okupiti veliki broj stručnjaka, javnih ličnosti, dece, mladih ljudi i medija.

Molimo Vas da za sve ne jasnoće, pitanja ili ako želite da najavite Vaš dolazak, kontaktirate našeg predsednika kluba, Bratislava Markovića - Mungosa na telefon: 063 235793 ili pošaljete mail na našu e-mail adresu: diving@amfora.org.rs.

Prilog: 1.Satnica (program); 2. Prezentacija akcije "Buđenje Dunava"

Sa Poštovanjem,

Srđan Stanković iz Supernaturala
i
Predsednik RK Amfora Po nalogu Predsednika RK Amfora
Bratislav Marković mail poslao: Sekretar RK Amfora
Stevan Nenadić

neptun

Broj poruka : 8
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 05.11.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu