"NAISSUB FREEDIVING CUP 2011"

Ići dole

"NAISSUB FREEDIVING CUP 2011"

Počalji od NAISSUB taj Sub Mar 19, 2011 10:48 am


Obaveštavamo vas da će se 02. 04.2011. godine u Nišu, na bazenima SC Čair, održati takmičenje pod nazivom „Naissub Freediving Cup 2011“ u organizaciji sportskog kluba Naissub. Takmičenje je AIDA Ranking i uvršteno je u kalendar takmičenja AIDA International.

Oficijalne AIDA sudije biće Petar Bojović, Darija Subotin i Aleksandar Karjuk.

Nadmetanje će se odvijati u sve tri bazenske discipline: statička apnea (STA) i dinamička apnea po izboru (DYN ili DNF). Koeficijent za izračunavanje DNF u konačnom i ekipnom plasmanu biće 1,15.
Predviđena su proglašenja pobednika u sledećim kategorijama: pojedinačno muškarci, pojedinačno žene, timovi (minimum jedan pripadnik suprotnog pola od tri takmičara u timu) i najbolji takmičar i takmičarka.
Osim medalja i pehara obezbedili smo i vredne nagrade. Power Sub Diving Equipment, zvanični distributer za Beuchat, Bare, Suunto i Apeks je sponzor koji daruje Beuchat ronilačko odelo najboljem takmičaru i Bare ronilačko odelo najboljoj takmičarki u ukupnom plasmanu.

Bazen u kome će se odvijati dinamika je dimenzija 50x21m sa konstantnom dubinom od 2,20m.

Maksimalan broj takmičara je 45, a minimalan 20.

Kotizacija za takmičenje iznosi: 1500 dinara za članove AIDA Srbije i 30 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve ostale takmičare. U cenu kotizacije ulaze majica, osvežavajući lunch paket i zajednička večera nakon takmičenja.

Takmičari su u obavezi da na takmičenje donesu dokument o urađenom lekarskom pregledu, ne stariji od godinu dana. Registracija za takmičare će biti održana u petak, 1. aprila 2011. godine u 19h, u prostorijama kluba Naissub (TPC Kalča, prvi sprat, lamela A, lokal 20). Prilikom registracije takmičari će podneti na uvid lekarski pregled i popuniće dokument o sopstvenoj odgovornosti prilikom ronjenja na takmičenju ili AIDA Relase form. Oni takmičari koji budu stigli u subotu ujutru na takmičenje obaviće registraciju u periodu od 8:30h do 9:30h na bazenu.

Zainteresovani takmičari mogu popuniti prijavu i poslati je na e-mail adresu naissub@yahoo.com NAJKASNIJE do 29.03.2011. godine do 24h! Molimo Vas da poštujete ovaj rok jer u protivnom nećemo moći da Vas registrujemo!

Za takmičare koji nisu iz Srbije obezbedili smo po jedno besplatno noćenje sa doručkom, a za sve ostale smeštaj po ceni od 1500 dinara po osobi u dvokrevetnim sobama za noćenje sa doručkom u hotelu „Svetlost Plus“ .

Više informacija o gradu Nišu možete naći na internet stranici Turističke Organizacije Niš.

Kontakt osoba je Darko Radovanović, kome se možete obratiti za više informacija o takmičenju na telefon +381 64 439 71 16 ili na naissub@yahoo.com.

NAISSUB

Broj poruka : 2
Datum upisa : 19.03.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu