SAVETOVANJE RONILACKIH INSTRUKTORA SOPAS

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

SAVETOVANJE RONILACKIH INSTRUKTORA SOPAS

Počalji od panic taj Sub Mar 05, 2011 2:19 am

Poštovani organizatori seminara!
SOPAS-e!
Gospođice Božana!
RONILAČKOM FORUMU!
Članovi instruktori RK. "Hidroarheolog" izražavaju protivljenje povodom zakazanog termina održavanja seminara instruktora. iz klubova Saveza i veliko razočarenje o mišljenju da se nešto na bolje dešava u SOPAS-u
U naučnom, stručnom, kulturnom i drugom ozbiljnom svetu je uobičajno da se od momenta oglašavanja nekog skupa, pa do momenta njegovog održavanja, da određeni rok za prijavljivanje i pripremu u učestvovanju, koji sigurno nije ovako kratak, kakav ste Vi nama dali. Poseban je problem što onemogućavate one koji i u ovom trenutku propadanja ronilačkog Sporta u Srbiji, imaju šta i da ispričaju, a da to ima neku naučnu ozbiljnost i ponovnu afirmaciju ronjenja.
Da li ste gospođice Božana bili pozvani ili otišli iz Srbije na neki ronilački skup za koji je dat ovako kratak rok za pripremu, da bi to Vaše predavanje, na tom skupu, imalo nekog smisla.
Posebno je nekorektno u odnosu na inostrane učesnike ili predavače, koji, kako ste najavili treba da uzmu učešće na seminaru. U tom slučaju očigledno da su oni mogli da se pripreme mnogo ranije, a nama šta ostane. To je favorizacija pojedinaca van Srbije, (a očigledno i u Srbiji). O tome, kao i o drugim uočenim problemima u ronilačkoj obuci, obavestićemo nadležne sportske institucije u Srbiji.
Tražimo da se seminar odloži za najmanje 30 dana od dana kada ste oglasili termin i mesto održavanja.
Za ronioce Kluba i druge, Slobodan Panić!

panic

Broj poruka : 3
Datum upisa : 05.03.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu