PADI IDC/IE i EFRI April 2011 u Beogradu!!!

Ići dole

PADI IDC/IE i EFRI April 2011 u Beogradu!!!

Počalji od Silent taj Ned Feb 20, 2011 8:09 pm

Postovane kolege,

Ovom prilikom želim da obavestim sve zainteresovane da će u Beogradu sa početkom 1. Aprila 2011 (nije aprililili šala) početi PADI IDC kurs na čijem kraju će se održati IE.

Za nePadijevce kojima terminologija nije poznata, IDC=Instructor Development Course, IE=Instructor Examination. Što će reći svi PADI Divemasteri, ili ekvivalentne kategorije BILO KOJE druge međunarodne federacije (CMAS P3, SSI DiveCon itd), kao i instruktori drugih federacija koji to žele mogu pohađati ovaj kurs (tj. obaviti instruktorski crossover).

Cena kompletnog kursa sa ispitom,materijalima i svim taksama će biti 1000 evra koliko sam informisan, mada sam dobio neku cudnu formulu koja se ne slaže sama sa sobom, pa čekam pojašnjenje, te sam ovako napisao pesimistički najveću cifru, koja može samo biti manja.

Ovo je drugi IDC koji se održava u BG, za prvi sam kasno bio obavešten zvaničnim PADI kanalima, a kolege sa foruma koje su ga pohađale iz nekih svojih razloga nisu htele da podele tu informaciju blagovremeno sa nama, te sam ovaj put, budući da sam informisan na vreme zatražio dopuštenje da o istom obavestim sve kolege ovde na forumu i isto dobio.

Prijave i ostale detalje možete dobiti kontaktirajući gosp. Miroslava Kneževića na: knezmiroslav@gmail.com

Kurs će držati Course Directori Miha i Ute Frlec ( miha.frlec@adacta.si , utefrlec@gmx.net.)

avatar
Silent

Broj poruka : 327
Godina : 42
Lokacija : Šabac
Datum upisa : 01.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PADI IDC/IE i EFRI April 2011 u Beogradu!!!

Počalji od Silent taj Ned Feb 20, 2011 9:39 pm

PADI Instructor development course je kurs potpuno odvojen od EFR instructor kursa. PADI po novim standardima zahteva da budes EFR instructor da bi bio sertifikovan kao PADI OWSI. Znaci mozes uraditi i poloziti kompletan PADI IDC kurs ali neces biti sertifikovan kao OWSI dok ne postanes EFR instructor.
Evo i detaljnih informacija oko one cene i strukture troskova.

OBRATITE PAŽNjU DA ĆE SE EFR instruktorski kurs održati nedelju dana ranije(ima dalje dole u tekstu).

Znaci PADI IDC kurs koji proizvodi PADI open water scuba instructore pocinje 01.04.2011. godine i kosta 850e komplet sa svim taksama i materijalima. To je promotivna cena samo za vlasnike srpskih pasosa odnosno srpskih licnih karti (moraju da imaju srpsko drzavljanstvo).

Svi ostali mogu da se prikljuce (koji nemaju srpsko drzavljanstvo) ali su za njih druge cene i to kurs je 650e + materijali su 515e + takse su 598e sto je u totalu = 1.763e

EFR instruktorski kurs ce se uraditi 7 dana pre IDC kursa, odnosno 26. i 27.03.2011. godine i cene su:
EFRI kurs = 150 e
EFR aplikacija = 68 e
EFR materijali gde spada EFR Instrctor Guide including Care for children & Binder = 63,50 e

Sve se od materijala i taksi moze uplatiti u Hercules Vision shopu u Beogradu a takodje se moze uplatiti i direktno PADI-ju ukoliko ucesnik ima neku od platnih kartica za placanje u inostranstvu.
avatar
Silent

Broj poruka : 327
Godina : 42
Lokacija : Šabac
Datum upisa : 01.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu