PREVARE I PREVARANTI

Strana 3 od 19 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Sledeći

Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od Dixie RK Sebastian taj Sre Mar 03, 2010 3:20 am

Jedino što je utešno kad se baci pogled na ove JEZIVE tekstove, prepune idiotarija, su datumi objavljivanja. U poslednje vreme ga očigledno niko ne zarezuje što nam možda daje neku nadu da je NEKO ukapirao da je on ustvari bruka i za državu i za sport.
Milsim, pogledajte samo onaj dopis sa novosadskog Univerziteta !!! Svaki normalan čovek bi verovatno umro od blama !
avatar
Dixie RK Sebastian

Broj poruka : 334
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 30.11.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Sre Mar 03, 2010 4:26 am

Nije da ga ne zarezuje negu je u medjuvremenu zavrsio studije u Americi, Italiji i na Univerzitetu u Krenfildu, i samim tim posta TOP menadzer...
Dobio je priznanje da je glup kao TOP....
A novije izjave su u vide formatu, to je tek pisijada....

http://www.youtube.com/watch?v=1QVu_2dHZ2g

Sigurno ste gledali ovaj prilog gdje Blesko sa Amerima nadje raketni brod iz drugog rata, iako je prva raketa napravljena krajem sezdesetih, a pogotovo ovi snimci sa 100m dubine a voda zelena...
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Sre Mar 03, 2010 7:09 am

A u gornjem tekstu gdje pametuje tutuban kako se treba udaviti zaboravio je da kaze sta je odgovorio kad su ga zvali da ide i izvadi tog momka u "deset do ponoci".... A sutra je pohitao da da izjavu za novine...
Odbio frajer jer nemoze da naplati 10.000 evrica kao sto je naplatio za nesretnu zenu sto je upala sa autom u Pivu....
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Čet Mar 04, 2010 6:51 am

Da ne zaboravimo na mladunce, izjava u stilu tate......
Pa da malo komentarisemo i smejemo se....

Od arene do fotelje

Decenija pod vodom

Suviše je bio mali da bi se sjetio tih prvih dana na vodi. Prema kazivanju oca, Danilo - Dado Mijajlović, rođen 1981. godine u Nikšiću, naučio je da pliva sa svega četiri godine. Bilo je to negdje na moru, jer je prateći oca Veska Mijajlovića, poznatog instruktora ronjenja i sadašnjeg direktora Centra za podvodna razminiranja u Bijeloj, mnogo vremena proveo na plažama od Njivica do Ulcinja.
-Sjećam se samo da mi je takav život bio izuzetno interesantan - kaže Dado Mijajlović, generalni sekretar Ronilačkog saveza Crne Gore i direktor Ronilačkog centra "Agvanaut" iz Podgorice. - Bio sam bezbrižan, a u društvu starijih ronilaca i ja sam se osjećao nekako stariji i važniji. Živjeli smo pod šatorima, a u tim prvim danima druženja sa sportistima moja uloga je bila da čistim i čuvam opremu. Ali, to me je kao magnet privlačilo ka morskim dubinama i jedva sam čekao dan kada ću moći da zavirim u to nedokučivo čudo prirode. Međutim, nijesam mogao da polažem za prvu ronilačku zvjezdicu, jer je propisima to omogućeno tek dječacima koji napune 14 godina. Sve do tada organizam se još formira, pa je nepredvidivo kako će se ponašati sa upotrebom komprimiranog vazduha iz boca i drugim uticajima na tijelo u posebnim uslovima kakve su morske dubine.
U međuvremenu Danilo Mijajlović, kao učenik osmogodišnjih škola "B. Simonović" i "R. Žarić" u Nikšiću, posebno kod profesora fizičkog vaspitanja Mića Glomazića, morao je da se bavi drugim sportovima, a najviše je volio one borilačke. Trenirao je karate i boks, veoma dobro igrao košarku, ali ga ideja o ronjenju ni jednog trenutka nije napuštala.
Od zvjezdice do instruktora

Ipak, došlo je vrijeme da i Dado polaže ronilački ispit. Napunio je 14 godina, prošao veoma strogu obuku koju je držao njegov otac, a onda je pred ispitnom komisijom morao da pokaže to svoje znanje. Naravno, kada je prvi put stavio opremu na leđa i regulator u usta i spustio se u morske dubine oduševljenju nije bilo kraja.
-Tada sam u podsvijesti imao na umu da ću krenuti istim putem kao moj otac - objašnjava Danilo . -Onaj ko nije vidio te ljepote morskih dubina, tu čudesnu floru i faunu, ne može ni da zna kakve sve ljepote krije naše Podmorje. Sem toga, uz crnogorsku obalu veoma mnogo je lađa i galija iz raznih vremenskih perioda, što je posebna draž za svakog ronioca.
Prošle su nekolike godine pa je Dado Mijajlović polagao i za zvanje starijeg ronioca sa dvije zvezdice, a onda postao i samostalni ronioc, odnosno "dajkon", a to su oni koji već imaju dovoljno iskustva da sami mogu ići u morske dubine.
-Time se nijesam zadovoljio - nastavlja priču Mijajlović . - Već sam imao dovoljno znanja i iskustva, pa sam pohađao kurs za instruktore na Malom Lošinju u Hrvatskoj, gdje sam i dobio zvanje za samostalno obučavanje ronilaca. Do sada sam obučio preko 50 početnika i mnogi od njih su sada već iskusni ronioci. U prvo vrijeme sam govorio da je to opasan sport, ali sada tvrdim da je on bezopasan, naravno ako se njime bave isključivo zdrave osobe i ako se strikno pridržavaju predviđenih pravila. Dok smo na vodi ili na suvom možemo da se šalimo, ali pod vodom šale nema, tačno se znaju pravila, a ronilačka oprema je sada toliko modernizovana da, zaista, nema nikakvog straha od eventualnih posljedica.
Nagrada za film

Sve one čudesne ljepote koje je Danilo Mijajlović vidio u morskim dubinama želio je da prenese i na filmsku traku i prikaže širom auditorijumu. Snimio je film "Podvodni svijet Crne Gore", koji je emitovan na TV ekranima i koji je imao velikog odjeka, što je bio izazov za dalja snimanja. Prije nekolike godine nastao je i film "Duboke noći Montenegra", koji je učestvovao na svjetskom festivalu filmova o podvodnom svijetu, a koji se održava u francuskom gradu Antibu.
-Taj film dobio je i nagradu, ali važnije od toga je činjenica da je Ronilački savez Crne Gore dobio svoj štand na kojem smo mogli da prezentujemo sve ljepote našeg Podmorja - sa ponosom kaže Dado. - To je festival na kojem učestvuju ronioci iz cijelog svijeta, a naš štand je bio veoma dobro posjećen.
U međuvremenu Danilo Mijajlović je završio i specijalnu obuku u NATO bazi "Katastrofa" u Grčkoj, gdje su se obučavali najpoznatiji ronioci iz cijelog svijeta.
-Ronjenje je sport izuzetno privlačan i veoma popularan u čitavom svijetu - objašnjava ovaj mladi ali već izuzetno iskusni instruktor ronjenja. - Mnoge zemlje imaju jake ronilačke centre, a oni privlače ogroman broj turista koji tu ostavljaju ne male pare. Mi imamo tako lijepo Podmorje da je to pravo otkrovenje za sve one koji dođu u Crnu Goru, ali još uvijek smo za mnoge nepoznata destinacija.
"Desetka" za diplomski

Sport i turizam su neraskidivi, ali kod nas još uvijek dovoljno neiskorišćena mogućnost za unapređenje turističke privrede. Možda je to bio razlog da Danilo Mijajlović, poslije godinu dana provedenih na Ekonomskom fakultetu, upiše Fakultet za sport i turizam pri Univerzitetu u Novom Sadu. Ovih dana branio je diplomski rad na temu "Razvoj crnogorskog ronilaštva kroz strategiju marketinga ronilačkih centara" i dobio čistu "desetku". Rad je bio predviđen na trideset kucanih strana, ali je pred ispitnom komisijom Mijajlović pričao mnogo više nego što se to od njega tražilo. Onda su profesori od njega tražili da sve to što je rekao stavi na papir, pa je na kraju ispala studija od preko 100 stranica.
-Svaka zemlja ronilaštvu i ronilačkim centrima pridaje ogromnu pažnju, jer od toga ima i velike koristi - objašnjava Mijajlović, inače prvi student iz Crne Gore koji je diplomirao na ovom fakultetu. - Samo u susjednoj Hrvatskoj ima veliki broj ronilačkih centara, a za svako individualno uronjavanje naplaćuje se 300 eura. Mi trenutno u Crnoj Gori imamo petnaestak ronilačkih centara od Debelog brijega do Bojane, imamo i Zakon o ronjenju, a sve to treba iskoristiti i privući što više ronilaca iz čitavog svijeta. To je klijentela koja ima pare i koja dobar potrošač. Sada imamo mogućnosti da iznajmljujemo opremu, da punimo boce, da izdajemo čamce i vodimo ih na najatraktivnije lokacije. Takvih u Crnoj Gori ima bezbroj. Nekada su ronioci sa strane jednostavno devastirali ovaj prostor, odnosili amfore i druge vrijedne eksponate, ali je tome došao kraj. Te ljepote crnogorskog Podmorja treba iskoristiti.
S obzirom da je tek u punoj snazi, sasvim je sigurno da će Danilo - Dado Mijajlović sa novim iskustvom i znanjem mnogo doprinijeti razvoju ne samo ronjenja već i turizma u Crnoj Gori. Ima ambicija i ideja koje treba realizovati, a u tome mu treba i pomoći.

Šteta zbog bazena

-U Podgorici postoji veliki broj mladih ljudi koji žele da se bave ronjenjem. Ono što je posebno interesantno, za obuku su zainteresovani i specijalisti za određene oblasti, kao što su podvodna arhitektura, proučavanja flore i faune i tome slično - naglašava Danilo Mijajlović. - Šteta je što glavni grad Crne Gore nema zimski bazen, jer bi tu mogli da organizujemo veoma kvalitetnu obuku. Zbog toga smo prinuđeni da čak i u zimskim mjesecima idemo na Crnogorsko primorje i tamo uvježbavamo određene elemente, mada je voda u ovo doba godine veoma hladna. Inače, ronilaštvo u Crnoj Gori u posljednje vrijeme doživljava pravu ekspanziju. Nekada je, na primjer, postojao samo klub u Nikšiću i po neki individualni ronilac na Crnogorskom primorju. Sada već imamo preko hiljadu registrovanih ronilaca, a uvođenjem reda u Podmorju i zahvaljujući saradnji sa Centrom za podvodna razminiranja, ronjenje u našoj Republici je na visokom nivou i ima tendenciju još većeg napretka. Naravno, neophodno je stvarati još bolje uslove, kako bi postigli željeni nivo jer pored talenta, moraju postojati i druge pretpostavke da bi ovaj koristan sport doživio svoju punu afirmaciju.

"Akvanaut" sve jači

Pored ostalih zaduženja, Danilo-Dado Mijajlović je i direktor Ronilačkog centra "Akvanaut" sa sjedištem u Podgorici. Osnovna djelatnost ovoga Centra je obuka ronilaca, ali su planovi za naredni period veoma raznovrsni i bogati.
-Pokušaćemo da organizujemo ronilačke kampove i boravak ronilaca iz drugih zemalja na Crnogorskom primorju, kako bi oni bili u situaciji da se na najbrži i najbolji način upoznaju sa ljepotama našeg Podmorja - objašnjava Mijajlović . - Tu se podrazumijeva obilazak potonulih brodova i podmornica, foto-safari i tome slično. Međutim, treba osmisliti i druge akcije na vodi, kao na primjer rafting na našim rijekama, jer strani gosti ne žele da uživaju samo na pijesku i suncu, već žele da dožive i nešto atraktivno, što u svojoj zemlji ne mogu da priušte. Na sreću, Crna Gora je, jedna od rijetkih zemalja na planeti koja je izuzetno bogata vodom, ima i more, i jezera i rijeke, a sve to stvara izuzetne prednosti za organizovanje raznih turističkih programa koji donose i ogromnu korist.

D. Perović
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Čet Mar 04, 2010 10:59 am

Auuuuuuuu, daj odmah da mu damo Nobelovu nagradu.
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Čet Mar 04, 2010 12:23 pm

Ne Nobelovu nagradu, nego Nobelovu nogu. I to ce im biti dobra nagrada ako ne zagleve u ztvor , sto se iskreno i nadam.
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od ProUrke taj Pet Mar 05, 2010 7:19 am

Ja bi svakom od njih po Nobelov stapic u usta, pa jedan sporogoreci stapin od 40 sec, pa polako... Taman kako oni ribolove...
avatar
ProUrke

Broj poruka : 355
Godina : 40
Lokacija : Beograd - Komiža
Datum upisa : 23.10.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Pet Mar 05, 2010 7:24 am

Najnoviji izvjestaj o FOKAMA....

avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Pet Mar 05, 2010 7:31 am

E u teksto gdje doticni strucnjak hvali svoje tutubane, pominje kako su njihove akcije spasavanja o svom trosku i kako ce i dalje boto tako....A bas ta humanost je posustala kad je trebalo u "DESET MINUTA PRIJE PONOCI" pronadji pokojnog Ukropinu i predati ga roditeljima... Nije imao ko da kesira kao sve ostale humanitarne akcije sto je kesirao...
Primjera radi pokojnu slavujku su trazili kao humano i po zadatku, a ne pominju da je glavnokomandujuci kesirao tu akciju....
Ja ne lupam i ne pricam na pamet kao sto Janez misli....Mogu mislit sta sve trazi za dnevnik....
Monika je dobila instruktorsku karticu jer mu je pokazala kako su se upoznali Monika i Klinton.... rabbit
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Pet Mar 05, 2010 8:54 am

Sto se Pivskog jezera tice, imali ste prilike da procitate i ostale ponude svojevremeno, mrtva je trka oko kolicine napisanih gluposti u njima.
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Pet Mar 05, 2010 9:36 am

Sta je sve on izjavljivao za Pivsko jezero, da se onesvjestis, samo da pronadjem pa ces da vidis...
Sjecam se najjace gluposti sto je izjavio, da su deko stanice na 50m...
Okacicu i to polako....
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Pet Mar 05, 2010 10:13 am

Ne bi me cudilo da je Pocuca napravio i plan pretrage na dah Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Pet Mar 05, 2010 10:59 am

Ma on pravi planove za ronjenje, a vidi Blesko, mozda je glup ali zna da racuna, okupi te nesretnike i isprica da im fali jos neki djelovi opreme oko 10.000eurica, a ovi nesretnici se okupe zamole elektranu i pribave 6.000, a onda nastupa ekipa u zimskom periodu sa jednom bocom 15lit. i rgulatorom nekim ko zna, mokro odjelo, apnea peraje sa carapicama i buc u vodu....
E poslije izlaska slijedi izjava da su bili do 75-80m ali je velika suma i nije moguce pa ce nastaviti nikad.....
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Pet Mar 05, 2010 11:03 am

A Herkules
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od Pljozgo taj Sub Mar 06, 2010 11:38 pm

medigo ::Kod nas kazu "STIDI SE GUZICE KAD OBRAZA NEMAS" a kod vas ?????

STIDI SE OBRAZE KAD GUZICE NEMAŠ !!! Shocked


Poslednji put izmenio Pljozgo dana Ned Mar 07, 2010 1:10 am, izmenio ukupno 2 puta
avatar
Pljozgo

Broj poruka : 14
Lokacija : Castelnuovo
Datum upisa : 11.05.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od Pljozgo taj Ned Mar 07, 2010 1:07 am

Pivsko jezero
Je li to beše ono kada su "tražili" onu nesretnu ženu na nekih 80tak metara i to sa monobocom od 15l?
Da, da!! Jeste tada je docent, dr., Top manager for managing organizations with a high risk, highly educated for underwater construction and deconstruction,expert fot underwater mining and demining, profesor fizičke kulture na NS DIF-u odsek ronjenje i ...pazi sad...highly skilled welder (VKV varioc) g-din Mijajlović izjavio (ako se dobro sećam) da su imali deco stanke na 50m -> 20m -> 12m itd...

Ove Bleskove novine još samo da objave sledeći članak:
Nema više Rankovića...nema više TITA...Od sada se Mijajlović Vesko PITA!!!

Pa da kompletiraju storiju o nepokolebivom nikšićkom Blesku Welderu.
avatar
Pljozgo

Broj poruka : 14
Lokacija : Castelnuovo
Datum upisa : 11.05.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od Pljozgo taj Ned Mar 14, 2010 7:48 am

avatar
Pljozgo

Broj poruka : 14
Lokacija : Castelnuovo
Datum upisa : 11.05.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Ned Mar 14, 2010 8:07 am

Boze dragi.....
Stojadin Petrović, profesor i predsjednik nastavne komisije ukazao je na činjenicu da su eksplozivne materije s jedne strane veličanstven izvor energije velike gustine, ali istovremeno i stohastične „što znači da reaguju kad one hoće a ne kad mi hoćemo“.

Sačuvaj me bože ovakvog profesora i predsjednika nastavne komisije, kome eksplozivi reaguju kad oni hoće a ne kad profesor i presjednik nastavne komisije hoće. Što bi na sve ovo rekli poznati „nobelovci“ sa Luštice. Siguran sam da bi profesor dobio „nobelovu“ nogu od ovih ljudi i da mu nikad napamet ne bi palo da dođe u Crnu Goru.

Ma i taj profesor nije nista naspram gosp. koji je dodjelio diplome... Pise da je Vesko Gacevic????? interesantno, neznam jeli Dragan usvojio Veska ili se ovaj udao za Gacevica a nije zadrzao djevojacko prezime..... scratch
Sve u svemu imali sto grdje za ronjenje u CG od te kombinacije.... a i kloniranje je zakonom zabranjeno....
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Ned Mar 14, 2010 8:09 am

A gde su cuskije
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Ned Mar 14, 2010 8:31 am

Cuskije su tek kad poloze za DAJKON DEMINERE, ovo je tek advance..
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Ned Mar 14, 2010 10:26 am

Ali niste ni vi bolji, i vi u SRB imate Veska, obilazeci sajtove naidjem za kojeg Vesko nije znao....
http://www.ari.rs/srb/Instruktori/Bojan Stankovic/cv.htm

Mora da je CEDIP poceo sa Karjukom da proizvodi cuda....
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Ned Mar 14, 2010 10:39 am

Pa Karjuk je opste poznata smrda na ovim prostorima, a deljenje kartica i sertifikata omiljeni hobi, on ti je jedna od najbolnijih rana SOPAS-a, a i tezak lopov, o tome mozemo u nekoj drugoj temi. Cak je i od AIDE dobio nogu u bulju. Sto se sertifikata tice, deljeni su za 20 maraka, tolika je bila obaveza prema CEDIP-u, o kojem smo inace diskutovali na pokojnoj Akademiji, CEDIP nema nikakve standarde ni planove obuke, KARJUK je prepisao sve od CMAS-a i SOPAS-a i stavio u svoj plan i program, cista prevara, pa i Beli laze na svom sajtu u vezi toga, kaze to je isto, samo nisu clan MOK-a, jedini za koga znam da radi kako treba je Sile, uprkos tome sto je CEDIP neprepoznatljiv u vecini zemalja, on se covek drzi istog programa kao i CMAS Instruktori, jedina je muka sto ce u skorijoj buducnosti biti veliki problem priznavanja tih kartica. Nadam se da ce se u SOPAS- stvari ubrzo normalizovati, pa ce ljudi kao sto je Sile naci vec neko resenje da se prebace u CMAS jer svojim radom to zasluzuju.
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Ned Mar 14, 2010 10:41 am

A uskoro ce i Beli na tapet, sa svojim prevodjenjem vojne u civilnu kategoriju, da dokazemo da je i on falsifikator i da je stekao sve nelegitimno i obmanuo kako tadasnji Savez, tako i sve ostale.
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od medigo taj Ned Mar 14, 2010 10:57 am

Meni brate smjesno kao da je iz RCUD-a.....
avatar
medigo

Broj poruka : 936
Datum upisa : 08.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od SRDJAN taj Pon Mar 15, 2010 9:09 am

Pazljivo sam i vise puta procitao ovaj post o Blesku. Moram priznati da sam malo iznenadjen i zabrinut. Do sada sam stekao utisak da iza ovog Bleska stoji MUP ili neki njegov kriminalni deo, a sada vidim da iza Bleska stoji i politicki direktor Ministarstva inostranih poslova Crne Gore. Dakle sve ove lazi i prevare si deo drzavnog projekta Crne Gore. Stvar je potpuno jasna. Nekada je iza Bleskovih gluposti stajao i pokrivao ga MUP Crne Gore, a sada je Blesko podrzan i od Ministarstva inostranih poslova. Sreca nasa pa bi taj referendum. Jedno mi samo nije jasno, a to je da i medju Gacevicima ima izroda kao sto je ovaj Vesko Gacevic i javno podrzava Bleska. kakav je tek to Blesko. Cudi me kako ovog rodjaka trpi Dragan Gacevic i da ga vec nije istamburao.
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: PREVARE I PREVARANTI

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 19 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu