Predlozi i sugestije za seminar SOPAS-a

Ići dole

Predlozi i sugestije za seminar SOPAS-a

Počalji od SRDJAN taj Čet Nov 26, 2009 5:06 am

Evo tema je otvorena, dajte svoje predloge i sugestije kako bi poboljsali rad SOPAS-a i stavili ga u funkciju kojoj je i namenjen.
avatar
SRDJAN

Broj poruka : 1570
Godina : 45
Lokacija : Beograd
Datum upisa : 15.12.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Predlozi i sugestije za seminar SOPAS-a

Počalji od _ taj Čet Nov 26, 2009 12:34 pm

Tačka 1.
Smena prethodnog rukovodstva
Tačka 2.
Izbor Srdjana za novog predsednika Sopasa
Tačka 3.
Zahtev Vladi Srbije za dodelu sredstava iz NIP-a za izgradnju novog kompleksa bazena na siroj periferiji Beograda koji bi bio namenjen prvenstveno roniocima a izmedju ostalog bi mogao da se koristi za obuku jedinica podvodnih divezanata i naucno-medicinska istrazivanja u svrhu ronjenja. Ovaj projekat bi trebala i da pomogne i vojska Srbije te u tom smislu zahtev treba uputiti i njoj. U sklopu kompleksa bi obavezno trebala da postoji hiperbaricna komora sa mogucnoscu punjenja vise gasnim mesavinama.
Tačka 4.
Zahtev Vladi Srbije za konfiskaciju kamenoloma gde se sad nalazi Ledinacko Jezero na Fruskoj Gori i njegovo pretvaranje u poligon za obuku ronilaca u raznim specijalnostima koji bi mogli da koriste svi klubovi u Srbiji.
U tu svrhu vojska Srbije bi trebalo da u jezero potopi deo svoje rashodovane tehnike iz roda oklopno-mehanizovanih jedinica, RV-PVO, i par rashodovanih camaca recne ratne flotile. Kao primer uzeti: http://www.stoneycove.co.uk/
U ovu svrhu se mogu iskoristiti i druga jezera po Srbiji, a posebno ona sa vecom vidljivoscu i dubinom.
Tačka 5.
Poslovni predlog nekoj od svetski poznatih fabrika ronilacke opreme da otpocnu proizvodnju iste u Srbiji. U ovu svrhu od Vlade Srbije traziti da obezbedi jeftinije zemljiste, infrastrukturu i oslobodjenje od poreza u prvih 5 godina.

Od mene toliko za sada... Very Happy Very Happy Very Happy

_

Broj poruka : 469
Datum upisa : 28.10.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu